Friday, June 20, 2014

Сметате веќе сите цинични, дволични суштества. Гревни сте веќе и вие и се што праите за греота... Неможам да ве сфатам кога толку брзо се сменивте а? Кога си ја изгубивте бе човечноста аи сите вие сите сте едни глупи досадни суштества...Ќе нема уствари кој да го чита ова вечерва можеби се на забава па женскиве големите пи*** се спремаат,се дотеруваат, шминкаат си ги бараат штиклите, кратките фустанчиња со дебело деколте оф бе гревови до кога вака ? Каде вака ? Каде до овој памет ? У 54 само и можат да ве примат раголени...А сите вие колку имате бе? 12, 13 години ај незнам но едно е сигурно во животот ГОЛИ нема да успеете...

Thursday, June 19, 2014

Ме прашуваа зашо решив на блогот да пишувам на македонски без да ставам слики, зашо сум била брутална кон луѓето хахаха не ми се верува сум ги навредила извинете ве молам но отсега сето она за кое ќе сакам да пишувам ќе го напишам онака како што јас сакам и ќе си го изразам своето мислење.Видов едно дете од 10 години како пие пиво луѓе детето метро и жилет остај тоа уште се расправа искачаш во центар девојчиња од 10 години на штикли понашминкани од мене иделе во 54 абе немој јас на 10 години со татко ми и мајка ми искачав надвор и не пиво млеко си пиев а сега... Кога се смени се кога децава станаа возрасни... Незнам како успеа се да се смени на слика од 1 000 лајкови и се дава поголемо значење отколку на било која друга а женската па да не ти се верува само уште обезбедување и фали пошо многу нормално сите се палат на неа не дека е убава дека била полугола... А оваа па уше толку... Приберете се малку не за друго на крај сами ќе си страдате!
Многу сме глупи ние луѓето ало бе сите сме исти без разлика на се црни -жолти, македонци или албанци високи - ниски, дебели - слаби БОГАТИ или сиромашни сите сме ИСТИ. И да сите го повторуваат, ова научено како стихотворба повторуваат но сепаак незнаат дека самите грешат и ги двојат луѓето немојте веќе стварно сте гревни не ми се верува на што сте подготвен колку сте дволични симнете се малку живеете во свет кде тркалото се втри и пазете да не ве удри вас да не паднете на ниво на оние што ги понижувате и напаѓате... ДОСТА БЕШЕ!!!