Friday, June 20, 2014

Сметате веќе сите цинични, дволични суштества. Гревни сте веќе и вие и се што праите за греота... Неможам да ве сфатам кога толку брзо се сменивте а? Кога си ја изгубивте бе човечноста аи сите вие сите сте едни глупи досадни суштества...Ќе нема уствари кој да го чита ова вечерва можеби се на забава па женскиве големите пи*** се спремаат,се дотеруваат, шминкаат си ги бараат штиклите, кратките фустанчиња со дебело деколте оф бе гревови до кога вака ? Каде вака ? Каде до овој памет ? У 54 само и можат да ве примат раголени...А сите вие колку имате бе? 12, 13 години ај незнам но едно е сигурно во животот ГОЛИ нема да успеете...

No comments:

Post a Comment