Thursday, June 19, 2014

Многу сме глупи ние луѓето ало бе сите сме исти без разлика на се црни -жолти, македонци или албанци високи - ниски, дебели - слаби БОГАТИ или сиромашни сите сме ИСТИ. И да сите го повторуваат, ова научено како стихотворба повторуваат но сепаак незнаат дека самите грешат и ги двојат луѓето немојте веќе стварно сте гревни не ми се верува на што сте подготвен колку сте дволични симнете се малку живеете во свет кде тркалото се втри и пазете да не ве удри вас да не паднете на ниво на оние што ги понижувате и напаѓате... ДОСТА БЕШЕ!!!

No comments:

Post a Comment